fbpx

"2018 wordt een belangrijk jaar voor Final Fantasy"

Shinji Hashimoto, de brand manager van Final Fantasy bij Square Enix, laat optekenen dat 2018 een zeer belangrijk jaar wordt voor de reeks. Hashimoto liet het statement vallen tijdens een interview met het Edamame Arcade Channel.

Hoewel het gesprek grotendeels over de Final Fantasy Trading Card Game gaat, kijkt Hashimoto op het einde al even naar de toekomst van de reeks:


“Volgend jaar wordt heel groot en belangrijk. Onze teams werken momenteel aan een paar nieuwe titels. Ze maken zich klaar voor een belangrijk jaar.”

De man sluit zelfs af door te zeggen dat Square Enix nog ‘nieuwe en coole Final Fantasy-games naar de consument zal brengen’. Opvallend: de man vraagt zelfs wanneer het interview live zal gaan, net alsof-ie op zijn hoede is om niets te verklappen. Check het stukje in onderstaande video rond 5:28 minuten.

Nu is het wel zo dat ook Dissidia: Final Fantasy NT en Final Fantasy XV: Pocket Edition gepland staan voor 2018, maar toch gaan heel wat gamers er vanuit dat we met (het eerste deel van) Final Fantasy VII Remake aan de slag kunnen.

 

Een reactie achterlaten