fbpx

EA onthult alle uitbreidingen voor Battlefield 1

EA en DICE heben de inhoud van de Premium Pass voor Battlefield 1 eindelijk uit de doeken gedaan. We wisten al dat het om vier uitbreidingspakketten zou gaan, maar nog niet welke content ze specifiek bevatten.

Het wereldwijde conflict gaat door en spelers zullen zich als geharde Franse soldaten moeten verdedigen en vechten in besneeuwde ravijnen. In totaal zullen er zestien nieuwe mapstwintig nieuwe wapensveertien Superior Battlepacks en een aantal eliteklassen verschijnen voor Premium Pass-gebruikers. Daarbovenop krijgen ze prioriteitstoegang tot de servers en twee weken vervroegde toegang tot alle uitbreidingen.


Concreet zijn er volgende uitbreidingspakketten:

  • They Shall Not Pass: het Franse leger vecht in de hel van Verdun, de vochtige gangen van Fort de Vaux en aan de oevers van de Aisne-rivier.
  • In the Name of the Tsar: als Russische soldaat trek je naar het grootste front van de Eerste Wereldoorlog. Maak deel uit van het legendarische Broesilov-offensief in het Oost-Europese Galicië, de schermutselingen van de ijskoude archipel van Albion en de strijd in de pas van Łupków.
  • Turning Tides: met een nieuwe torpedojager voer je de strijd op tegen de tactische maritieme confrontaties. Het Coastal Class-luchtschip zorgt voor een hevige interactie tussen land, zee en lucht. Ook op Belgische bodem wordt de strijd opgevoerd: stel de haven van Zeebrugge veilig in een gewaagde aanval.
  • Apocalypse: deze uitbreiding haalt het donkerste uit een mens naar boven. Vecht met bruut gereedschap en unieke wapens die geboren zijn uit de wanhoop en impasses.

De eerste uitbreiding They Shall Not Pass verschijnt later deze maand op PlayStation 4Xbox One en pc.

Een reactie achterlaten