fbpx

Ubisoft onthult exclusieve headsets

Assassin’s Creed Origins spelen in ware Ubisoft-stijl? Wie diep genoeg in de buidel tast en 50.000 euro op tafel legt, kan een gethematiseerde headset met 18-karaatsgouden designelementen op het hoofd zetten. De headset vloeit voort uit de samenwerking tussen Ubisoft en de Franse juwelier Tournaire. Gelukkig komt er ook een goedkoper exemplaar op de markt, weliswaar met een minder fraai design.

In totaal verkoopt Ubisoft 2200 exemplaren van de goedkopere Assassin’s Creed Origins Listen Wireless koptelefoons. Ze zijn aan te schaffen voor 249 euro via de Ubisoft Store en worden gemaakt door het Franse audiobedrijf Focal.


Zowel de extreem dure Utopia-koptelefoons als de Focal-headsets zijn voorzien van draadloze Bluetooth technologie, een microfoon en bevatten batterijen die twintig uur lang meegaan. De koptelefoons leveren volgens het persbericht een High Definition geluid en sluiten spelers volledig af van hun omgeving dankzij de grote oorkussens.

De Franse juwelier Tournaire maakt slechts tien genummerde exemplaren van de exclusieve Utopia-koptelefoon. Het hebbeding wordt tentoongesteld op een uniek bronzen hoofd van Bayek, waarvan er ook maar tien genummerde stukken bestaan. Om zelf zo’n buste in het bezit te krijgen, moet je 12.000 euro ophoesten. De koptelefoon en het bronzen hoofd zijn te bezichtigen in de boetiek van Tournaire in Parijs (7 place Vendôme – Cour Vendôme, 75001 Paris).

ACO_PIC_Tournaire_Support_Utopia_PR_170927_12PMCEST_1506500334

AC0_PIC_FOCALHEADPHONEBOX_PR_170927_12PMCEST_1506500327

Een reactie achterlaten