fbpx

Ubisoft Massive reageert op kritiek The Division

Na de bèta van The Division stroomden zowel positieve als negatieve opmerkingen binnen. Dat de Dark Zone eentonig wordt en dat er na het bereiken van het maximale level weinig te beleven zal vallen, was de meest voorkomende kritiek.

Creative director Magnus Jansen probeert de twijfels weg te nemen en verzekert dat zijn team bij Ubisoft Massive heel wat plannen heeft om de strijd om New York gaande te houden:


Wanneer je level 30 bereikt (het hoogste level) komen er nieuwe factoren in het spel. Spelers zullen dan in een volledig hernieuwde Dark Zone stappen. Er zullen nieuwe Player versus Environment (PvE) acties, missies en uitdagingen plaatsvinden.

Jansen gaf ook aan dat Ubisoft Massive nog andere postlaunch content in de steigers heeft staan, maar wilde daar niet in detail over spreken:

We zullen na de release stap voor stap content vrijgeven. Die zal in het begin gratis zijn, maar later brengen we ook betalende DLC uit. Deze uitbreidingen behoren echter niet tot de categorie ‘pay-to-win’,  ‘pay-to-get-better-gear’ of ‘pay-to-get-more-Dark-Zone-credit’.

De creative director vertelde dat er wel esthetische items zoals hoofddeksels, jassen of sportief schoeisel te koop zullen worden aangeboden. Maar benadrukte dat er verder geen microtransacties in de game zitten.

Tom Clancy’s The Division verschijnt op 8 maart voor PS4Xbox One en pc.