fbpx

Ubisoft onthult DLC-plannen voor The Division

Ubisoft heeft meer info vrijgegeven over zijn DLC-plannen om Tom Clancy’s The Division tot lang na de launch boeiend te houden. Zo worden er meerder gratis updates, nieuwe features en functionaliteiten voorzien. Naast deze gratis updates wordt er ook aan drie grote uitbreidingen gewerkt.

De gratis updates zullen voor elke speler beschikbaar zijn en voegen nieuwe gamemodi toe, zoals groepsgerichte activiteiten waarbij unieke beloningen te winnen vallen.


De drie grote uitbreidingen maken onderdeel uit van de Season Pass en zullen in het loop van het jaar worden uitgebracht:

  • Uitbreiding I – Underground: deze uitbreiding zal een nieuw gebied openen, waar maximaal die agents kennismaken met de onderwereld van New York City.
  • Uitbreiding II – Survival: deze uitbreiding zal de hele map omtoveren naar een Dark Zone voor een hardcore multiplayerervaring.
  • Uitbreiding III – Last Stand: over deze uitbreiding is nog niets bekendgemaakt.

Bezitters van een Season Pass kunnen ook vanaf dag één aan de slag met de Sawed-off Shotgun. Dit wapen is ideaal om op korte afstand vernieling te zaaien. Naast dit wapen, exclusieve outfits en wapenskins, zullen de spelers met een Season Pass ook kunnen genieten van unieke maandelijkse voordelen zoals exclusieve content en speciale evenementen.

Tom Clancy’s The Division ligt in de winkel op 8 maart voor PS4, Xbox One en pc. Enkele gelukkigen onder ons kunnen ondertussen al aan de slag in de gesloten bèta van de game en wij kunnen al zeker meedelen: het ziet er veelbelovend uit!