fbpx

Titanfall 2 krijgt volwaardige verhaalmode

Titanfall 2 krijgt – in tegenstelling tot de eerste game – een volwaardige campaign. Dat blijkt uit statements van lead writer Jesse Stern. Behalve het verhaal van Titanfall 2, was hij eerder al verantwoordelijk voor afleveringen van tv-serie NCIS, het verhaal van Call of Duty 4: Modern Warfare en Modern Warfare 2.

Volgens Stern bevat het verhaal “heel wat scènes waar wetenschap en magie elkaar ontmoeten, maar is de ondertoon nog steeds realistisch, vuil en menselijk.” Wat dat ook moge betekenen.


Eén van de tekortkomingen van de eerste game was dat we geen mechanismen hadden om je duidelijk te maken ‘dit is wie je bent, waar je bent en dit zijn je kompanen’. We wisten alle antwoorden maar hebben het niet duidelijk uitgelegd aan de speler.

Er is ook sprake van een spin-off van Titanfall voor tv, maar het is nog niet duidelijk of dit er ook concreet komt of simpelweg een idee is.

De releasedatum van Titanfall 2 blijft ondertussen vaag. Hoewel het al zeker is dat de game ook naar de PlayStation 4 komt, schat Stern dat de game eind dit jaar of begin volgend jaar af zal zijn. De releasedatum ligt dus nog een eindje weg.