fbpx

Star Wars Battlefront-ontwikkelaar zet fan op zijn plaats op Twitter

De ontwikkelaars bij DICE hebben de voorbije dagen weer bakken kritiek moeten verwerken. Na de onthulling van de Outer Rim-uitbreiding plaatsten misnoegde fans hun beklag op Twitter. De meesten zijn positief over de nieuwe locaties, maar kunnen zich niet verzoenen met de nieuwe helden Greedo en Nien Nunb.

Beide personages zien er dan ook niet echt nieuw uit binnen de reeks: hun soortgenoten (Rodians en Sullustians) maken deel uit van de standaardpersonages bij de rebellen. De algemene bedenking is dat DICE er zich makkelijk vanaf maakt door twee nieuwe outfits te plakken op de reeds bestaande modellen. Verschillende klachten zijn rechtstreeks bij Dennis Brännvall beland. De lead designer van Star Wars Battlefront reageerde eerst koel en doordacht, maar verloor zijn geduld wanneer een speler het team als ‘lui’ omschreef:


Outer Rim heeft nog geen concrete releasedatum, maar verschijnt later deze maand voor PlayStation 4Xbox One en pc. Het pakket maakt deel uit van de Season Pass, maar zal ook apart verkocht worden.