fbpx

PlayStation Earbuds krijgen actieve noise cancelling

Earbuds

Hoewel Sony nog steeds geen releasedatum gelost heeft voor de aankomende PlayStation Earbuds, zijn er wel nieuwe features van de headset opgedoken. Zo ondersteunen de earphones noise cancelling en gebruiken ze de nieuwe lossless bluetooth audio technologie.

Verschillende features van de PlayStation Earbuds raakten bekend via een Amerikaanse FCC certificatie. Zo krijgen de PlayStation Earbuds actieve noise cancelling. Daarnaast bieden ze ondersteuning voor een USB-transceiver met lossless audio technologie, een compressie waarbij de details in het geluid zo min mogelijk verloren gaan.


De USB-transceiver wordt trouwens de enige manier om de Earbuds te koppelen aan je PS5. De console ondersteunt wel Bluetooth, maar geen Bluetooth audio. Wil je de oortjes als headset gebruiken op je PS5, dan zal je de USB-zender moeten inpluggen.

Merk op dat de earphones zelf wel Bluetooth ondersteunen, dus je kan ze zonder problemen verbinden met een pc. Of zelfs met Project Q, de aankomende streaming handheld voor PS5.

Een reactie achterlaten