fbpx

Op deze vlucht kreeg iedereen een Nintendo Switch cadeau

Het zal je maar overkomen. Je boekt een tripje naar San Diego en voor je het weet, krijg je een gloednieuwe Nintendo Switch in je handen geduwd. Inclusief de game Super Mario Maker 2. Helemaal gratis. Het overkwam deze passagiers van Southwest Airline.

De reizigers boekten een vlucht van Dallas Love Field Airport naar San Diego International Airport. Allicht om daar volgende week de San Diego Comic Con bij te wonen. Toen het vliegtuig eenmaal in de lucht hing, deelden de stewards en stewardessen Nintendo’s hybride console uit aan alle inzittenden. Een tripje om nooit meer te vergeten.


Het gaat om een promotie van Nintendo en Southwest Airline, om de Nintendo Switch als reisgezel extra in de kijker te zetten. Het is trouwens niet de eerste keer dat de bedrijven samenwerken voor een dergelijke stunt. In 2013 deelde ze ook al Wii U consoles uit met daarbij Super Mario Bros. U. Drie jaar later kregen alle passagiers van een Southwest alweer een Nintendo 3DS XL en de originele Super Mario Maker.

Hmm, tijd om over drie jaar een vlucht te boeken vanuit Dallas. In ieder geval vind je hieronder een paar tweets van gelukkige Switch-eigenaars. Hun reis was ongetwijfeld geslaagd.

Een reactie achterlaten