fbpx

Hitman krijgt open bèta op PS4

De bèta’s vliegen ons om de oren en het ziet ernaar uit dat dat niet zal stoppen. Na de succesvolle gesloten bèta van Hitman begin februari, organiseert Io-Interactive ook een open bèta voor alle PlayStation Plus-leden.

De open speltest gaat van start op 4 maart. Spelers gaan aan de slag als de dodelijke kale knikker Agent 47 in ‘The Prologue’, een missie in een geheime ICA-trainingsfaciliteit. Een cruciaal moment in het leven van de gladde huurmoordenaar, want op deze locatie krijgt de killer zijn training en ontmoet hij z’n toekomstige baas: Diana Burnwood. ‘The Prologue’ bevat twee trainingsopdrachten in vrije vorm, die gamers laten kennismaken met de gameplay van de uiteindelijke game.


Samen met het nieuws van de open beta, laat IO Interactive ook een nieuwe trailer op het publiek los. De ‘Legacy Opening Cinematic’ zet een handvol iconische momenten uit de killercarrière van Agent 47 op een rijtje. Pure nostalgie dus.

Hannes Seifert, Studio Head bij Io-interactive, is zeer enthousiast over de aankondiging van de open bèta:

“Onze eerste bèta heeft ons veel inzicht gegeven in het functioneren van de server-spelmechanismen onder druk. Nu heeft Sony ons de kans gegeven om alles nog groter. (…) Op deze manier hebben we een echte stresstest voor onze serverconfiguratie. Dat is voor ons een cruciaal onderdeel dat helemaal in orde moet zijn.”

Wie gaat ‘m downloaden?