fbpx

Exekiller wordt een cyberpunk western shooter

Zo’n 10 jaar geleden vlamde Hollywood cowboys en aliens in één film, vandaag onthult de Poolse ontwikkelaar Paradark Studios een gelijkaardige game. Exekiller wordt een westernshooter in een post-apocalyptische cyberpunkwereld. En dat ziet er best cool uit.

Toegegeven, de game heeft veel weg van Cyberpunk 2077, al kruip je hier in de laarzen van een premiejager die de verloederde samenleving wat wil opkuisen. Met je hover car zweef je door je het desolate landschap, op zoek naar je volgende doelwit. En zoals het een goede western betaamt, hoort daar ook een occasionele stand-off bij.


De ontwikkelaar gaat prat op zijn shootouts waarin je naast futuristische sixshooters ook gebruik kan maken van allerlei perks en augmentations. Zoals de tijd vertragen zodat je de onverlaten dwars door de oogkas kan schieten.

Uiteraard zal Exekiller geen triple A blockbuster worden, maar de bovenstaande onthullingstrailer ziet er best cool uit. Een releasedatum is er nog niet. Ook staat de game momenteel enkel gepland voor pc. Wat denk jij ervan?

Een reactie achterlaten