fbpx

Alle details over eerste DLC Star Wars Battlefront

Deze maand verschijnt de eerste betalende uitbreiding voor Star Wars Battlefront. Op de officiële website werden de eerste details vrijgegeven over Outer Rim.

Het eerste pakket speelt zich af in de fabrieken van Sullust en in het paleis van Jabba the Hutt op de planeet Tatooine. De rebellen zullen zich op de gevaarlijkste plaatsen begeven van de Outer Rim en daarbij hoort natuurlijk een nieuwe modus: Extraction. In dit nieuwe speltype moeten de rebellen een pakketje naar hun transportschip loodsen voor de tijd op is. Als Stormtrooper moet je dit met man en macht voorkomen.


Aan het lijstje van helden worden Nien Nunb en de Bounty Hunter Greedo toegevoegd. Han Solo is gewaarschuwd! Verder worden Relby V-10 rifle en de DT-12 blaster pistol toegevoegd aan het assortiment wapens. De DLC zal minstens drie nieuwe Star Cards introduceren: de Scatter Gun, Dioxis Grenade en Adrenaline Stim.

Een concrete releasedatum werd nog niet vrijgegeven. Outer Rim zou deze maand nog moeten verschijnen voor Star Wars Battlefront. De uitbreiding maakt deel uit van de Season Pass, maar zal ook apart verkocht worden.

star_wars_battlefront_outer_rim-600x373star_wars_battlefront_outer_rim_03-1152x648 star_wars_battlefront_outer_rim_02-600x338