fbpx

De nieuwe Hitman wordt volledig episodisch

Gisteren werd al bekend dat alle pre-orders van Square Enix en IO Interactive’s nieuwe Hitman-game geannuleerd werden en vandaag bevestigden de ontwikkelaars dat de game volledig zal bestaan uit verschillende episodes.

De eerste next-gen Hitman werd eerder al aangekondigd als een basisgame waarna nieuwe missies op een latere datum gereleaset zouden worden. Dit is nu volledig omgegooid en dus zal onze favoriete huurmoordenaar in verschillende episodes verschijnen. De releasedatum voor pc, PS4 en Xbox One blijft 11 maart (met een Beta op 12 februari), maar het eerste deel zal enkel bestaan uit 2 missies: Prologue en Paris.


De grote afleveringen zullen verder uitgebreid worden met wekelijkse evenementen en andere toevoegingen. De eerste episode zal 15 euro gaan kosten en verdere bijkomende missies en locaties zullen aan een prijs van 10 euro per stuk over de toonbank gaan. Er zal ook een mogelijkheid zijn om een Upgrade Pack aan te schaffen voor 50 euro die zal werken als een season pass en je toegang zal geven tot alle bijkomende content. Je zal ook de volledige game op voorhand kunnen aanschaffen, dit zal je dan 60 euro gaan kosten. Op het einde van het jaar komt dan het volledige seizoen in disc-vorm in de winkelrekken te liggen.